Hotels

Istrië heeft zich net als andere regio's in Kroatië de voorbije jaren aardig ingesteld op het toerisme. Het toerisme in Kroatië wordt ieder jaar opnieuw een beetje populairder en dat is deels terug te zien in de infrastructuur van de verschillende steden en regio's. Op deze pagina hebben we een mooi overzicht geplaatst van hotels in Rovinj die zeer in de smaak vallen bij gasten. Het mooie aan Rovinj is dat er hoe dan ook hotels terug te vinden zijn in allerlei verschillende maten en gewichten waardoor er voor ieder wat wils is.

Vakantiedomein Amarin ****
Het Vakantiedomein Amarin is een zeer populaire plaats bij Belgen en Nederlanders die willen verblijven in Rovinj. Het vakantiedomein beschikt over verschillende appartementen voor 3,4 of 5 personen. Op het domein bevindt zich eveneens een superette. Het domein is gelegen buiten Rovinj (op zo'n 4 kilometer van het historisch centrum) aan een rotsstrand. U kunt de taxiboot nemen welke u in zo'n tien minuutjes naar het historisch centrum van Rovinj brengt. Op het domein zijn eveneens een restaurant, beachbar en pizzeria terug te vinden. U uw apparetment in dit vakantiedomein boeken bij Thomas Cook en / of Neckermann.

Villa Tuttorotto ****
Villa Tuttorotto is een hotel in boetiekstijl met kamers voor één en twee personen. De kamers zijn individueel ingericht en kijken uit op de haven van Rovinj en / of de dennenbossen. De kamers zijn allemaal voorzien van centrale airconditioning, een minibar en een flatscreen. Daarnaast zijn ook de zeer luxueus ingerichte badkamers een extra troef voor het hotel. Er zijn een aantal rookvrije kamers beschikbaar. Huisdieren zijn in Villa Tuttorotto niet welkom.

Hotel Monte Mulini *****
Hotel Monte Mulini is een 5-sterrenhotel zoals een 5-sterrenhotel dient te zijn. Modern, luxueus, een uitmuntende locatie en alle voorzieningen die nodig zijn om een heerlijke vakantie te kunnen beleven. Het hotel beschikt over zomaar even 109 prachtige kamers (met nog eens 10 extra suites) alsook enkele restaurants en natuurlijk ook een zeer uitgebreid (of mogen we zeggen "indrukwekkend") wellnesscenter. Tel daar de schitterende lounge bij op net als de schitterende terrassen van waaruit u een prachtig uitzicht heeft (zeker bij zonsondergang) en dit hotel is niet voor niets één van de beste hotels van Rovinj. Het aanzienlijke prijskaartje moet u er natuurlijk wel bijnemen...Huisdieren zijn toegestaan en u heeft in het hele hotel gratis WiFi.

 

Villa Valdibora ****
In Villa Valdibora houdt men er van om de klant zelf te laten beslissen hoe hij zijn vakantie doorbrengt. In ieder geval zult u bij een verblijf in Villa Valdibora Rovinj in al zijn facetten leren kennen. U verblijft immers in het hart van de stad waar de tijd blijkbaar stil is blijven staan. U moet het gezien en meegemaakt hebben om te weten hoe het voelt om op deze plek rond te lopen. Villa Valdibora beschikt zowel over gewone tweepersoonskamers als studio's als appartementen. Huisdieren zijn toegestaan tegen betaling van een meerprijs en er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel.

Villa Marea ****
Villa Marea beschikt over verschillende verblijfsvormen. U kunt er immers verblijven in een gewone hotelkamer of een studio of een appartement. Veel zal natuurlijk afhangen van het aantal personen waarmee u op reis wenst te gaan. De tweepersoonskamer en de studio zijn geschikt voor twee personen terwijl u in een appartement met vier personen kunt logeren. Let op, de appartementen beschikken wel over slechts één slaapkamer. Er staat wel een slaapbank voor twee personen in de woonkamer. Villa Marea is gelegen op een afstand van zo'n 150 meter van de ingang van het bij toeristen zeer populaire natuurpark Cuvi. Er is gratis internet beschikbaar in de gemeenschappelijke ruimtes. Villa Marea beschikt eveneens over een buitenzwembad.

Apartments Ana Wellness *****
Voor wie zijn vakantie niet in een hotelkamer door wil brengen kan er een beroep worden gedaan op de appartementen van Apartments Ana Wellness. Deze ruime appartementen zijn geschikt voor maximum zes personen en beschikken onder andere over een ruime en open keuken, een terras met zicht op de stad of het strand, een woonkamer (verbonden met de keuken) en (afhankelijk van het appartement) twee slaapkamers. Een zogenaamde voorkamer verbindt de woonkamer nog met een aparte badkamer. Wie in dit complex verblijft kan eveneens een beroep doen op de lokale wellnessfaciliteiten. Denk hierbij aan een jacuzzi, sauna, een niet onaanzienlijk zwembad, etc. Huisdieren zijn niet toegestaan en er is geen internet beschikbaar.

Villa Kristina***
Voor wie het allemaal niet bijzonder luxueus hoeft te zijn, maar wel gewoon goed is er Villa Kristina. Villa Kristina is gelegen op zo'n 5 minuten van de haven en het strand en beschikt over zowel appartementen als tweepersoonskamers. Het historische centrum van Rovinj is vlakbij. In het hele hotel is er gratis WiFi beschikbaar. Huisdieren zijn toegestaan mits betaling van een meerprijs.