Campings

Wie niet gebonden wil zijn aan een hotelkamer of appartement kan natuurlijk ook kiezen voor een camping. De regio van Rovinj beschikt over verschillende campings die bijzonder in de smaak vallen van toeristen. Gebruikmaken van een camping zorgt er natuurlijk hoe dan ook voor dat u kunt rekenen op verschillende interessante voordelen. De ongelofelijke vrijheid die u geniet is één van de vaakst gehoorde argumenten. Op deze pagina stellen we in ieder geval een paar leuke en interessante campings aan u voor.

Camping Amarin
Camping Amarin is gelegen op een afstand van zo'n 3 kilometer van Rovinj. De camping beschikt over 670 verschillende eenheden welke allen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting. Eveneens aanwezig op de camping is een toeristisch complex welke bestaat uit verschillende kamers en appartementen. Een leuke en handige oplossing voor wie maar niet kan kiezen. Het terrein van de camping beschikt over verschillende faciliteiten. Denk hierbij aan badkamervoorzieningen, een supermarkt, een buitenbad, verschillende restaurants en bars, een douche voor uw hond, 2 speeltuinen en natuurlijk mag ook een internetpoint zeker niet ontbreken. Huisdieren zijn toegestaan op Camping Amarin.

Camping Polari
Camping Polari is gelegen in een twee kilometer lange baai en beschikt over alle noodzakelijke voorzieningen. De camping beschikt over zo'n 1650 eenheden welke zijn voorzien van elektriciteit. Er zijn eveneens diverse perselen beschikbaar die direct aan de zee gelegen zijn. Een deel van de camping is afgeschermd voor nudisten. Camping Polari beschikt verder over de nodige badkamervoorzieningen, zwembaden, een supermarkt, verschillende restaurants, een internet point, een douche voor uw hond, een camperparkeerplaats en een speeltuin en strand voor kinderen. Huisdieren zijn toegestaan op Camping Polari.

 

Camping Veštar
Camping Veštar is waarschijnlijk één van de modernste campings in de omgeving. Het is daarnaast gelegen op een afstand van zo'n 5 kilometer van het centrum van Rovinj. Camping Veštar beschikt over 700 eenheden welke in totaal plaats bieden aan zo'n 2100 personen. De eenheden zijn stuk voor stuk voorzien van een elektriciteits- en wateraansluiting en een aansluiting op de riolering. Daarnaast zijn er eveneens verschillende percelen aan de zee beschikbaar. Verder beschikt de camping eveneens over de nodige badkamervoorzieningen, zwembaden, een supermarkt, een restaurant, een internetpoint, een douche voor uw hond, een speeltuin voor kinderen, een strand voor kinderen en aparte cabines. Huisdieren zijn welkom op Camping Veštar.

Camping Valdaliso
Camping Valdaliso is gelegen op zo'n 4 kilometer ten noorden van Rovinj. Dit wil zeggen dat u na enkele minuten rijden al in het centrum van de stad kunt staan. De camping is gelegen aan een strand van waaruit u een schitterend uitzicht heeft op het historisch centrum van de stad. Camping Valdaliso beschikt over 330 plaatsen welke samen plaats bieden voor zo'n 990 personen. Er bevinden zich eveneens 26 mobiele huisjes op de camping. Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting en er zijn een beperkt aantal percelen direct aan de zee beschikbaar. De camping beschikt verder over een uitgebreid sanitair (ook voor invaliden), een winkel, een restaurant, een speeltuin en een strand voor kinderen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de watertaxi welke u naar Rovinj brengt. Heeft u het toch niet zo begrepen op de watertaxi, dan kunt u ook nog kiezen voor de shuttlebus. Let op! Huisdieren zijn op Camping Valdaliso niet toegestaan!